Kjærlighet hender

Vi har blitt en Frende

25.oktober startet vårt samarbeid med Frende Forsikring. Ønsker du å kjøpe forsikringer hos oss? Ta kontakt på telefon 74 08 63 00 eller klikk på lenken nedenfor for å komme til vår nettbutikk.

Frende Forsikring 

Vi har inngått samarbeid med Frende Forsikring som vår nye forsikringsleverandør.  

Frende forsikring har vunnet flere priser og er et av Norges beste forsikringsselskap med svært konkurransedyktige priser. Vi er stolte av vårt samarbeid med dem, og våre dyktige rådgivere er klare for å hjelpe deg med ditt forsikringsbehov. 

Ønsker du fortsatt å opprettholde din relasjon til din rådgiver hos oss, anbefaler vi deg å ta kontakt med oss for en gjennomgang av dine forsikringer.

Med Frende forsikring - samler du alt på ett sted. 

Spørsmål?

Hva skjer med mine forsikringer i Eika?

Du har kanskje fått et brev fra Eika, om at dine forsikringer opprettholdes i Eika, og at du får en ny rådgiver i en annen bank. 

Ønsker du at Aasen Sparebank fortsatt skal være din forsikringsrådgiver, så ta kontakt med din tidligere rådgiver eller vårt kundesenter, så gir vi deg gjerne et tilbud på Frende forsikring - så opprettholder du all kontakt med oss istedenfor.

Jeg ønsker et møte med en rådgiver i Asen Sparebank

Kommer Aasen sparebank til å ta kontakt med meg vedrørende mine forsikringer?

Aasen Sparebank ønsker å gi alle kunder et tilbud på å samle all sin økonomi hos oss og ha muligheten til å være totalkunder i lokalbanken.

Alle bankkunder vil bli kontaktet på et tidspunkt vedrørende forsikring og få muligheten til å få et uforpliktende tilbud.

Vi er ikke kapable til å ringe alle kunder med en gang, så dersom vi ikke har rukket å kontaktet deg enda, må du gjerne kontakte oss selv. 

Du kan kontakte din rådgiver hos oss eller vårt kundesenter, så skal vi få gitt deg et tilbud på forsikringer i Frende.

Kan dere hjelpe meg med mine Eika Forsikringer?

Fra 25. oktober kan vi ikke hjelpe deg lenger med Eika Forsikring. Da må du selv kontakte Eika Forsikring. 

Vårt nye forsikringsselskap Frende Forsikring har svært konkurransedyktige priser. De har vunnet flere priser på rad, og vært beste forsikringsselskap flere år på rad.

Vi hjelper vi deg med å samle alt på ett sted, slik at du fortsatt kan ha kontakt med din rådgiver hos oss - samtidig som du er godt i varetatt med prisbelønnede forsikringer.

Hvordan blir jeg kunde i Frende Forsikring?

Vi har blitt en Frende - bli en frende du også! 

Bare ta kontakt med din rådgiver hos oss, eller vårt kundesenter. Vi hjelper deg med alt. 

Finn rådgiver

Kontakt kundesenter